Faedah Kesihatan Asid Lemak Omega-3

Assalamualaikum w.b.t Sharing the goodness of Omega 3 🙂   Asid Docosahexaenoic (DHA) dan asid eicosapentaenoic (EPA) ialah asid omega-3 utama yang tubuh gunakan untuk proses-proses tubuh. Kuantiti EPA dan DHA yang mencukupi di dalam diet dapat membantu:   > Galakkan Jantung Sihat • Menyokong peredaran darah yang sihat. • Mengekalkan […]

comparison table

ostematrix

Peritnya sembelit

Assalamualaikum w.b.t Sesungguhnya sembelit itu memang sukar dan perit  😯   Alahan ketika hamil Siapa yang pernah mengalami morning sickness tahu la bagaimana seksanya untuk makan ketika itu. Makan sikit, muntahnya banyak. Perut tak boleh kosong, tapi bila tengok makanan, rasa tak lalu. Bila dipaksa, berkejaran ke tandas memuntahkan semula […]


Bagaimana VIVIX bantu melawan penuaan?

Assalamualaikum w.b.t Sempena promo VIVIX bulan ni, saya suka nak share info best mengenai VIVIX. Ni yang best pasal Shaklee tau, ada product details. Apa dalam VIVIX yang menjadikan ianya the best supplement ever found and the best selling product worldwide. Kita semua nak nampak muda dan rasa muda, tetapi dengan […]

vivix ingredients

Vitamin Shaklee Murah 1

Assalamualaikum w.b.t Produk Yang Overpriced   Kali ni saya nak bercerita pasal harga vitamin Shaklee. Selalu orang cakap produk MLM ni overpriced. Modalnya seberapalah sangat, tapi kelepet orang berlipat kali ganda. Memang benar Shaklee adalah bisness MLM dan didaftarkan di bawah Akta Jualan Langsung. Di bawah akta ini, produk Shaklee […]

vit C -3

SCP

Segan bila masuk lif 1

Assalamualaikum w.b.t Pernah tak situasi berikut terjadi pada anda? Saya pernah mengalaminya 🙁 Horror tau bila peak hour (pagi & after lunch) semua orang berpusu-pusu masuk lift, dan tau-tau aje lah, masa tu la baru nak telek muka masing-masing dalam cermin lift. Masa tu la baru nak nampak, apsal muka […]