My previous entry Basic H


Assalamualaikum w.b.t   Hari ni saya nak cerita pasal spring cleaning yang saya lakukan last weekend. Almaklumlah nak raya kan, kena buat sebelum puasa. Nanti time puasa, buat yang simple simple aje seperti melipat kain. Eceh.     Disebabkan saya seorang aje yang melakukan spring cleaning ni, so target saya tidak […]

Spring Cleaning Rumah


Assalamualaikum w.b.t Saya nak share sedikit cerita dari kawan, Haniza ni. Dah dua hari dia mengadu lidah dia rasa semacam je, rasa berminyak. Rasa tak best kan. So kak Mai cadangkan untuk kumur guna Basic H.   Jangan risau, kan Shaklee cakap produk Shaklee sentiasa selamat. Lagipun Basic H ni cuma ada […]

Nak hilangkan rasa berminyak kat lidah


1
Assalamualaikum w.b.t Mimpi ngeri bagi mak-mak yang ada anaknya dijangkiti kutu. Gatalnya kepala sampai berdarah-darah kepala digaru. Makin disikat, makin banyak telur kosong dijumpai. Maknanya kutu-kutu tersebut telah matang dan menjangkiti orang lain pula.   Siapa yang terdedah kepada jangkitan kutu? Biasanya budak perempuan la yang selalu dijangkiti kutu, mungkin […]

Cara untuk hilangkan kutu pada rambut



1
Assalamualaikum w.b.t Ewah..apasal tajuk entry hari ni pasal kasut sekolah? Cara Mudah Untuk Hilangkan Kotoran Kasut Sekolah Tak sabar saya nak share pengalaman kawan saya yang menggunakan Basic H untuk mencuci kasut sekolah anaknya. Ini adalah berita gembira untuk mak-mak macam saya. Walaupun anak saya belum bersekolah lagi, namun saya […]

Cuci Kasut Sekolah