My previous entry family


Syukur alhamdulillah saya selamat melahirkan anak ketiga pada 8 Oct 2016 yang lalu di KPJ Selangor Specialist. Alhamdulillah baby boy seberat 3.8 kg berada dalam keadaan sihat walafiat dan diberi nama Tengku Arshad Yusuf. Nama yang indah diberi pada hari ketujuh kelahiran dan disempurnakan aqiqahnya oleh EZ Qurban. Nanti saya […]

Alhamdulillah


Assalamualaikum w.b.t   Dah lama menyepi dari blog, bersawang penuh blog ni 🙂   Alhamdulillah saya sedang pregnant anak ketiga. Kali ni morning sickness atau lebih dikenali sebagai all-day-sickness rasanya lebih teruk berbanding sebelum ini. Mentang-mentang la saya tidak bekerja lagi, memang tak terdaya saya di awal kehamilan dahulu.   […]

Dah lama menyepi


3
Warkah rindu dari Bonda Assalamualaikum w.b.t. Hari ini 8 Disember 2015. Sengaja saya catatkan tarikh hari ini untuk memberi ingatan kepada saya suatu hari nanti. Negara dikejutkan dengan kemangkatan Almarhum Tunku Laksamana Johor Tunku Abdul Jalil pada 5 Disember 2015 akibat kanser hati. Saya sempat membaca post FB Almarhum pada […]


Saya Pengedar Shaklee Anda Assalamualaikum w.b.t Hari ni entry bergambar ye..nak show off sikit gambar saya dan vitamin kegemaran saya iaitu Sustained Released Vitamin C. Memang pilihan saya! Nak tahu tak, 1 tablet Sustained Release Vitamin C ni bersamaan dengan 7.5 biji oren. Memang sesuai untuk saya yang berperut kecil […]

2
Assalamualaikum w.b.t Saje je nak cerita pasal baju menyusu (nursing) yang saya beli kat Bangunan Tabung Haji, Jalan Tun Razak. Semalam saya beli jubah menyusu warna biru gelap, dulu saya beli warna purple. Beli dengan orang yang sama. Apa yang best pasal jubah menyusu ni?  

Cerita jubah menyusu saya