My previous entry Nutriwhite Cleanser


3
Assalamualaikum w.b.t Kali ni saya nak share cerita best para pengguna mengenai Nutriwhite Cleanser. Sebelum tu meh saya terangkan serba sedikit mengenai Nutriwhite Deep Foaming Cleanser atau dipendekkan NW. NW ni ialah pencuci muka yang lembut dan segar yang diformulasikan untuk menyucikan (purify) kulit anda. Ia dibangunkan oleh saintis dan […]

Cerita mereka mengenai Nutriwhite Cleanser


Assalamualaikum w.b.t Bila cakap pasal pencuci muka, semua rasa teruja. Yelah..we have something in common. Cuba bayangkan kalau tak cuci muka sehari, erkk..muka berminyak, rasa tak selesa, rasa macam tak lengkap hari ni, kan. Orang dulu-dulu pun ambil air basuhan beras tu buat basuh muka. Saya nak share cerita pasal […]

Pencuci muka yang sangat best