My previous entry Penyusuan


3
Menyusukan anak memang meletihkan Assalamualaikum w.b.t Mula-mula saya terjebak dengan supplements kerana saya terasa letih ya amat selepas bersalin dan menyusukan anak. Mula-mula memang tidak terasa kerana berpantang di rumah mak, tetapi bila kembali bekerja, baru terasa kepenatan itu.

Menyusukan anak memang meletihkan


2
Assalamualaikum w.b.t Saje je nak cerita pasal baju menyusu (nursing) yang saya beli kat Bangunan Tabung Haji, Jalan Tun Razak. Semalam saya beli jubah menyusu warna biru gelap, dulu saya beli warna purple. Beli dengan orang yang sama. Apa yang best pasal jubah menyusu ni?  

Cerita jubah menyusu saya




Assalamualaikum w.b.t Review pump Unimom Mezzo Kesimpulannya saya suka pump ini!! Hahaha,  melampau pulak kan,   terus jump conclusion. Kenapa Guna Pump Manual? Oklah, saya nak bercerita mengenai pump manual ini. Alkisahnya saya mula menggunakan pump manual ini sebab Swing saya rosak. Berbulu dengan servis yang diberikan oleh kedai ini, […]

Review pump manual


Assalamualaikum w.b.t Kali ini saya nak cerita mengenai pump Medela Freestyle yang kini telah setahun lebih menabur jasa (Jan’14 – Feb’15) Idaman Kalbu Medela Fresstyle Membeli Medela Freestyle dengan Ajasu Saya membeli FS dengan Ajasu. Masa tu Arif baru sebulan lebih. Dah lama tau.. aim beli since 2010, akhirnya tercapai jugak […]

Good bye Medela Freestyle