My previous entry Shaklee


Saya suka untuk kongsi tips dari Master Wan Muliani yang menghadiri Business Leaders National Conference 2017 di Sunway Convection Centre pada 18 Feb yang lalu. Mari kita lihat apa tips yang diberi.   # Prinsip untuk menyihatkan lebih ramai orang, bukan untung semata-mata     # Bertahan dalam dunia lebih […]

6 Tips Pilih Jenama Vitamin



1
Assalamualaikum w.b.t Produk Yang Overpriced   Kali ni saya nak bercerita pasal harga vitamin Shaklee. Selalu orang cakap produk MLM ni overpriced. Modalnya seberapalah sangat, tapi kelepet orang berlipat kali ganda. Memang benar Shaklee adalah bisness MLM dan didaftarkan di bawah Akta Jualan Langsung. Di bawah akta ini, produk Shaklee […]

Vitamin Shaklee Murah



4
Bila belek botol supplement atas meja, baru perasan ada pelbagai bentuk supplement, ada yang cecair seperti VIVIX, serbuk seperti ESP dan Nutriferon dan solid (pepejal). Dalam jenis solid, terbahagi kepada 3 jenis iaitu tablet, kapsul dan kaplet. Pernah tak terfikir apa yang membezakan kesemuannya? TABLET Pil solid dan keras. Kebanyakannya […]

Perbezaan antara tablet , kapsul dan kaplet


Assalamualaikum w.b.t   Produk Shaklee di kiosk-kiosk kecil     Entry santai petang ni.   Perasan tak produk Shaklee ada dijual di kiosk-kiosk kecil di supermarket dan portal membeli-belah online?┬áLepas tu tertanya-tanya, boleh ke beli kat sini? Eh eh..harga lagi murah lah..   Shaklee Malaysia telah mengeluarkan satu panduan tatacara […]

Boleh ke beli Shaklee kat sini?


Tidak menyerah sebelum kalah Assalamualaikum w.b.t Asyik cerita pasal produk pun tak seronok jugak sebabnya Shaklee bukan sekadar produk. Ianya lebih kepada philosophy kehidupan. Orang cakap bila guna produk, baru jatuh cinta dengan Shaklee. Bila dah guna produk Shaklee, dah rasa keberkesanannya, dah rasa best, baru lah tahu siapa Dr […]

Tidak menyerah sebelum kalah