My previous entry testimoni


Nak tahu kenapa saya cakap macam tu? Protein adalah asas kepada pembinaan sel yang sihat. Bila sel sihat, maka sel boleh menjalankan fungsinya dengan berkesan. Sebagai contoh, sel darah merah. Bila sel darah merah sihat, maka ia boleh mengangkut oksigen ke seluruh badan. Tu yang buatkan muka kita nampak glowing, […]

ESP – Ibu Vitamin


Mari saya sharekan beberapa sebab kenapa ramai di luar sana begitu sukakan Ostematrix .   Banyak manfaat Ostematrix ni, mulanya ambil untuk keperluan kalsium harian, tetapi banyak manfaat yang tersembunyi.   ⇒ mengelak lenguh-lenguh badan ⇒ menggalak pelawasan ⇒ mengelak kekejangan ⇒ mengelak insomnia   Promosi Ostematrix bulan ini masih […]

3 Sebab Kenapa Mereka Sukakan Ostematrix


Assalamualaikum w.b.t Sempena promosi VIVIX bulan ni, saya suka nak share pengalaman berpantang Master Nana Macarona. Beliau baru sahaja melahirkan puteri comel Adra Aurelia pada 8 Januari 2016 yang lalu. VIVIX bantu lancarkan darah nifas   Antara produk Shaklee yang beliau ambil semasa berpantang ialah VIVIX. Berikut adalah pengalaman beliau […]

Testimoni VIVIX bantu lancarkan darah nifas




6
Hilangkan Parut Chicken Pox Assalamualaikum w.b.t Saya ada berita gembira untuk mereka yang tercari-cari cara untuk hilangkan parut akibat chicken pox atau pun demam campak. Masa kecil pun saya pun pernah terkena, tapi mak dan ayah cakap itu demam pelentong. Kena mandi dengan daun semambu. Mujur lah tiada kesan di […]