My previous entry Uncategorized




Antara sebab kenapa saya sangat suka kan Shaklee ialah bagaimana Shaklee membantu orang lain untuk hidup lebih bermakna.   Begitu juga dengan cerita kawan saya ni. Memang puas dapat bantu makcik ni. Semoga makcik ni terus sihat dan dapat mencari rezeki melalui motornya.   Bulan ni ada promosi Omega Guard. […]

Hidup ini untuk memberi



1
Assalamualaikum w.b.t Sharing the goodness of Omega 3 🙂   Asid Docosahexaenoic (DHA) dan asid eicosapentaenoic (EPA) ialah asid omega-3 utama yang tubuh gunakan untuk proses-proses tubuh. Kuantiti EPA dan DHA yang mencukupi di dalam diet dapat membantu:   > Galakkan Jantung Sihat • Menyokong peredaran darah yang sihat. • Mengekalkan […]

Faedah Kesihatan Asid Lemak Omega-3


HELLO JANUARI 2016 Assalamualaikum w.b.t Tahun baru azam baru. Azam saya untuk sentiasa meng-update blog saya,  tak mau dah bersarang macam dulu. Kali ni lebih fokus sebab saya nak capai Supervisor bulan Disember nanti.  chaiyok!

Hello Januari 2016


1
5 Manfaat Lecitin Terhadap Ibu Menyusu Assalaamualaikum w.b.t Sempena promosi Lecitin bulan ini, saya sukalah kan nak share pasal manfaat Lecitin ni. Lecitin ni bukan lah benda asing bagi kita. Lecitin ni sejenis emulsifier, pengemulsi lemak dan air. Macam dalam coklat yang kita makan tu. Lecitin ni ada dalam coklat […]

5 Manfaat Lecitin Terhadap Ibu Menyusu