My previous entry Vitamin E


2
Bahaya vitamin E sintetik Assalamualaikum w.b.t Dalam entry ini, saya dah tunjukkan 4 ciri perbandingan antara Vitamin E semulajadi dan vitamin E sintetik. The easiest way to identify is by reading the label and ensure it is d-alpha tocopherol and it’s not dl-aplha tocopherol.

Harga dan kualiti Vitamin E Shaklee Assalamualaikum w.b.t Dalam entry yang lepas, saya ada ceritakan pasal Vitamin E yang overpriced dan yang murah. Tapi bukanlah saya nak cakap vitamin yang mahal tu bagus dan vitamin yang murah tu tidak bagus. Pengguna bijak bukan setakat membandingkan harga, tetapi kualiti. Jom lihat […]

4
Perbandingan antara Vitamin E semulajadi dan sintetik Assamualaikum w.b.t Entry kali ini lebih bersifat ke arah general knowledge on general health. Kenapa saya bercakap sedemikian? Sebab saya suka share apa yang saya tahu kepada anda semua dan saya rasa ianya amat bermanfaat kepada kita. Saya nak create awareness di kalangan […]


6
Hilangkan Parut Chicken Pox Assalamualaikum w.b.t Saya ada berita gembira untuk mereka yang tercari-cari cara untuk hilangkan parut akibat chicken pox atau pun demam campak. Masa kecil pun saya pun pernah terkena, tapi mak dan ayah cakap itu demam pelentong. Kena mandi dengan daun semambu. Mujur lah tiada kesan di […]

Berdua Lebih Baik dari Seorang Assalamualaikum w.b.t Perasan tak, promosi HARGA KE LAUT VITAMIN E? Hahaha..ke laut perginya, mana tak ke laut, 2 botol Vitamin E cumalah RM 149. Biasanya 1 botol RM 149, kali ni 2 botol RM149. Wow!

Promosi Oktober 2015 Assalamualaikum w.b.t Rasanya belum terlambat bagi saya untuk update pasal promosi yang ditawarkan oleh Shaklee pada bulan Oktober ni. Melalui promosi ini, anda boleh dapatkan Set Cantik , Set Kesihatan Lelaki, Set Kesihatan Wanita pada harga murah.  Harga set -set ini sempena promosi akan saya terangkan dalam […]