Kenali Saya


Saya seorang jurutera yang biasa-biasa sahaja. Berkahwin dan memiliki dua orang anak lelaki. Saya mengenali Shaklee sejak mengandungkan anak sulung. Masa tu, memang giatla mencari ilmu mengenai penyusuan agar saya dapat fully breastfeed anak saya. Cari ilmu bagaimana susu terhasil, cara menyusukan baby (teknik yang paling saya ingat ialah football position..hehehehe), bagaimana nak tepis tanggapan orang pasal tak cukup susu ibu dan macam-macam la.

Asal saya search susu ibu, yang keluar susu ibu & Shaklee. Asal saya search cara tambah susu ibu, yang keluar Shaklee. Hebat sangat ke Shaklee?

The rest is history. Sesungguhnya Shaklee memang hebat, memang best!

Sebab ke-BEST-an yang melampau ini, saya nak orang lain pun rasa. Rasa rugi kalau saya sorang je tahu pasal ke-BEST-an Shaklee ni.  Kena spread the MAGIC, the GOODNESS of Shaklee product. Memang saya adalah antara jutaan pengguna Shaklee yang berpuas hati dengan Shaklee dan nak kongsi kebaikan produk Shaklee.

Saya bercerita dari hati, bercerita melalui pengalaman. Saya membawa Shaklee dalam diri saya. I’m the living testimonial of Shaklee products and I’m proud of it!

___________________________________________________________________________

Pemilik Blog :  NURUL SYUHAIDA

SID :  1110319

Phone : 0199873721

Emel : nurul.syuhaida207@gmail.com

Laman Facebook Page saya : Nurul Syuhaida

Saya merupakan Pakar Kecantikan & Kesihatan Anda !