Legakan migrain


Assalamualaikum w.b.t

Saya ni kalau tak cukup tidur memang sakit kepala. Itu pun rasa sangat tak best. Apatah lagi sesiapa yang mengalami migrain sejak dari kecil lagi kan..rasa tak tenang jiwa.

Testimoni Migrain

Saya nak share testimoni dari kawan saya, Dalina yang mengambil B Complex dan Ostematrix untuk melegakan migrain yang dialami.

 legakan migrain

 

Bagaimana B Complex dan Ostematrix bertindak?

B Complex menambah aliran darah ke otak, anti-stress, riboflavin (B2)menambah simpanan tenaga dalam sel otak. B Complex turut dikenali sebagai vitamin penenang.

Ostematrix mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf dan membantu anda mendapat tidur yang selesa.

 

Alternatif kepada painkiller

Inilah alternatif kepada painkiller yang anda telan untuk mengurangkan sakit kepala / migrain anda. Tiada dadah. Berubahlah kepada gaya hidup yang lebih sihat!

Bila mak-mak macam saya ni sakit kepala (walaupun disebabkan tak cukup tidur), memang rasa macam nak marah je. Husband cakap pun buat tak tahu je. Tak terurus rumah rasanya. Nak makan panadol / painkiller rasa macam takut..banyak sangat info pasal panadol / painkiller  ni.  Lagipun saya masih menyusukan anak, bahaya tu! So saya prefer untuk ambil B Complex dan Ostematrix untuk bantu legakan sakit kepala. Tiada dadah yang akan merosakkan buah pinggang saya 🙂

 

Harga Set

Sebotol B Complex mengandungi 120 tablet dan berharga RM 53.75 manakala sebotol Ostematrix mengandungi 120 tablet  dan berharga RM 61.00

 

Anda boleh hubungi saya 019 987 3721 untuk mendapatkan khidmat runding secara percuma. Boleh COD di sekitar Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur, Shah Alam dan Saujana Utama. Penghantaran melalui pos ke seluruh negara. Tak perlu fikir lama-lama, cepat hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa.

 

Salam sayang

Nurul 019 987 3721

Supervisor December 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge