Peluang kedua untuk dapatkan shaker Shaklee 1


Ramai yang WA saya pasal shaker shaklee yang cantik menarikss tu.

Shaklee keluarkan shaker tu untuk promosi bulan October 2016 hari tu dan sampai sekarang ramai yang masih mencari shaker tu.

Alahai nokss, minta maaf la ye sebab shaker tu dah tak dijual. Barang eksklusif memang begitu. Terhad. Bertuah lah siapa yang grab awal-awal hari tu.

Saya tahu ramai tersuka dengan shaker tu, lawa sangat warna laguna blue tu kan. Sekali pandang memang jatuh hati πŸ’–πŸ’–πŸ’–

 

So siapa yang ter-miss masa promo hari tu,Shaklee beri peluang kedua untuk korang dapatkan shaker cantik ni.

 

Mari saya share cara-caranya:

  1. Register lifetime membership, cuma RM 65. Sekali bayar untuk seumur hidup.
  2. Beli mana-mana product Shaklee dengan minimum UV terkumpul 100UV
  3. PWP shaker shaklee dengan harga RM 19+.

Senang aje kan πŸ‘Œ

 

Mari saya tunjukkan contoh.

 

Contoh pertama

  1. Register membership dulu. Saya boleh bantu anda.
  2. Beli SET HAMIL (macam gambar kat bawah niπŸ‘‡)
  3. UV untuk set ini ialah 149 UV
  4. Dah boleh beli shaker shaklee pada harga RM19+

 

Contoh kedua

  1. Beli 2 botol super produk VIVIX
  2. Terus percuma membership, yeay!
  3. UV untuk 2 botol VIVIX ialah 236UV
  4. Dah boleh beli shaker pada harga RM19+
  5. Percuma cash rebate (terus bank-in)

Senang aje kan!

 

Shaklee dah beri peluang kedua untuk korang dapatkan shaker ni. Ayuh, jangan buang masa, stok terhad! Jangan terlepas yukΒ πŸ˜„

 

Lai lai mari saya tolong anda dapatkan shaker ni. Β Cepat-cepat! Lambat-lambat nanti terlepas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 

WA 0199873721

 

Salam sayang


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One thought on “Peluang kedua untuk dapatkan shaker Shaklee