Promosi Oktober 2016


promosi omega guard

 

shaker shaklee 2016

 

Shaker biru laguna tu dah habis, sekarang ni Shaklee keluarkan shaker yang baru pulak, warna kelabu.

 

Shaker kelabu ni sama je dengan shaker biru tu, kedua-duanya ada bola getah dan jenama Rubbermaid. Cuma kapasiti je lain dan tentulah harganya turut berbeza.

Boleh je nak beli shaker ni kat Lazada, tapi tak sama lah. Yang ni ada logo Shaklee, so nampak exclusive gitu. Tak semua orang ada shaker Shaklee tau! Sebab rasa exclusive la, shaker Shaklee ni cepat sold out 😊. So cepat grab sementara stok masih ada.

Psst..ini pun salah satu cara untuk galakkan anak minum air masak. Budak-budak mesti teruja tengok bola getah tu tergolek-golek dalam shaker.

 

Nak order Omega Guard & Shaker? Whatsapp saya 0199873721 ye 👌

 

Salam sayang,

signature

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge