Rahsia ESP jadi Best Selling Product 3


Rahsia ESP jadi Bestselling Product

 

Assalamualaikum w.b.t

Promo lebih sikit untuk ESP ye..ESP ni special sikit sebabnya ESP ni  Bestselling Product Shaklee Malaysia

Apasal ye? Mesti ada something yang special sampaikan tak putus-putus orang order ESP ni..Meh sini saya beritahu, psst..ni rahsia kita aje tau

Rahsianya…

ESP ni laku ,  sesuai , valid  untuk sepanjang hayat kita. ESP ni kan protein dan protein adalah nutrien yang paling penting dalam pembinaan sel-sel baru. organ kita dan diperlukan dalam pembinaan hormon dalam badan kita. Oleh itu kita amat memerlukan protein dari kecil sehinggalah dewasa, sehingga kita tua.

Tanpa protein, kita boleh mati akibat kegagalan organ kita untuk berfungsi dengan baik.

Kenapa saya cakap ESP ni valid sepanjang hayat kita?

 

# Persedian Untuk Hamil (Trying to Conceive)

Anggaplah anda baru kenal ESP selepas anda berkahwin dan sedang merancang ntuk hamil. ESP adalah antara supplement yang disyorkan untuk kesuburan. Protein kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones , di mana fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. So ESP membantu dalam menyeimbangkan hormon-hormon yang diperlukan untuk anda hamil dan meningkatkan peluang anda untuk hamil

 

# Ketika hamil

Alhamdulillah anda berjaya hamil! Ketika hamil, badan anda memerlukan nutrisi yang secukupnya untuk badan anda dan baby anda. ESP menyediakan 9 jenis asid amino perlu yang amat diperlukan untuk pembinaan sel-sel baby anda untuk pertumbuhan yang sihat.

Semasa anda hamil, anda mungkin menghadapi morning sickness yang menyebabkan anda tiada selera untuk makan dan secara tidak langsung anda tidak bertenaga. ESP adalah pembekal tenaga yang segera. Bancuhkan dalam minuman kegemaran anda seperti jus oren. Saya suka jus oren ketika hamil kerana rasanya yang masam boleh menghilangkan loya tekak ketika morning sickness.

 

# Ketika menyusukan anak

Alhamdulillah, anda berjaya untuk bergerak ke fasa yang seterusnya dalam hidup anda. Penyusuan anak sebenarnya membakar 500 kalori anda dan ini menyebabkan anda sentiasa lapar walaupun baru sahaja lunch nasi penuh pinggan. Oleh itu anda memerlukan ESP untuk memberi rasa kenyang yang lama.

Walaupun anda tidak menyusukan bayi anda, keletihan memang terasa. Kadang-kadang tak sempat untuk makan. Apa yang anda boleh buat dengan ESP, bancuhkan ESP bersama kurma untuk dijadikan energy booster smoothies. Bukan kah kurma itu juga sumber tenaga segera? ESP + Kurma = Instant energy + Instant energy = Energy Booster.

 

# Anak dah besar

Bila anak mula bermain buih air liur, rambut kita mula gugur . Hahaha..saya pun tak pasti kaitan antara buih air liur dan rambut , tapi itu lah yang terjadi.  Siapa boleh tahan melihat rambut di bantal, lantai, bilik air dan di mana sahaja? Seperti yang saya katakan, protein dalam penting dalam membina kuku dan rambut yang sihat.

Walaupun anak dah besar, pengambilan protein lengkap dan berkualiti tinggi (ESP) membantu anda kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar. Bonus kan!

 

# Sepanjang hayat

ESP terbukti menurunkan paras kolestrol anda, mencegah risiko osteoporosis dan meningkatkan kualiti memori kita. Indeks glisemik yang rendah iaitu 39 (bersamaan dengan sebiji epal) menyebabkan ESP sangat sesuai diambil oleh pesakit diabetes.

Pesakit gout pun boleh ambil ESP kerana protein kacang soya (tumbuhan) adalah lebih baik daripada protein haiwan yang menyebabkan pengumpulan asid uric dalam badan.

 

Anda telah lihat bagaimana kebaikan ESP dalam pelbagai fasa kehidupan anda. Tiada isu membazir di sini, malah sebenarnya lebih jimat. Anda cuma perlukan satu supplement asas (fundamental) iaitu protein sepanjang hayat anda. In fact, pantang tengok ESP tinggal sikit dalam canister, terus order ESP baru.

Harga ESP Shaklee cumalah RM 150 untuk satu bekas 850g. Sempena promosi bulan September ini, anda boleh dapatkan diskaun 5% untuk pembelian twin pack. Lebih jimat untuk anda. Satu bekas ESP tahan berapa lama? Ianya bergantung kepada anda. Sebagai rule of thumb, jangan lebih dari 6 sudu sehari, namun sila dapatkan konsultansi dari pengedar anda.

 

ORDER SHAKLEE?

CALL NURUL 019 987 3721 

COD JALAN TUN RAZAK (KL), SAUJANA UTAMA, SHAH ALAM

Salam sayang

signature

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

3 thoughts on “Rahsia ESP jadi Best Selling Product