Testimoni : Set Berpantang Shaklee 2



Assalamualaikum w.b.t

Sempena promosi post-natal set (set berpantang) dari Mei hingga Oktober 2015, saya ingin berkongsi keseronokan dan kepuasan hati ibu-ibu di luar sana yang menggunakan set berpantang Shaklee.

Sebelum itu, apa promosinya? Berita baik bagi ibu – ibu yang tercari-cari set berpantang, kini anda boleh dapatkan Set Berpantang Shaklee pada harga diskaun 5%. Harga biasa RM 580 dan selepas diskaun 5% anda cuma bayar RM 550 sahaja. Namun bagi anda saya tawarkan lebih dari tu lagi. Yeay!!! Rujuk sini ok!

set berpantang bersalin

Jom layan testimoni

  • Testimoni #1:

Rasa sihat, lebih segar dan bertenaga dalam tempoh berpantang

set berpantang bersalin Shaklee

  • Testimoni #2

Bertenaga ketika hamil dan cepat pulih ketika berpantang. Perasan tak supplement semasa hamil dan berpantang adalah sama? Lebih jimat! 

Mak mertua tegur menantu sihat ketika hamil, tak termengah-mengah turun naik tangga (thanks to B complex!). Omega Guard bantu kawal berat badan semasa hamil (kalau berat badan mendadak, kena minum air gula, takut diabetis melitus pulak )

Boleh ambil supplement Shaklee sebaik sahaja lepas bersalin. Badan rasa lebih bertenaga dan luka jahit lebih cepat baik (Leceh tau nak jaga luka dan pada masa yang sama baby kecil dan baby besar pun nak attention)

set berpantang bersalin hamil Shaklee

  • Testimoni #3

Seronok si Yatie in bercerita mengenai pengalaman beliau berpantang anak kedua dan menggunakan set berpantang Shaklee. Luka beliau bertambah baik dalam tempoh seminggu., badan rasa bertenaga dan muka lebih berseri-seri kemerahan , tak pucat. Susu badan pun meriah (banyak). Makcik -makcik beliau pun tegur sebabb nampak Yatie ini segar bertenaga, tak nampak macam orang baru lepas bersalin.

 

set bersalin hamil shaklee

 

Wah, seronokkan baca testimoni mereka! Nampak tak persamaan dalam ketiga-tiga testimoni ni, mereka mengatakan badan lebih bertenaga selepas bersalin. Set Berpantang Shaklee membantu ibu-ibu rasa sihat dan bertenaga semasa berpantang dan menikmati detik-detik terindah dan bahagia bersama si kecil.

” Wahai para suami, besarlah hati adinda jika kalian menghadiahkan set bersalin Shaklee ni. Banyak manfaatnya kepada kesihatan dinda dan juga kebahagiaan rumahtangga kita” .  Siapa tak sayang isteri ?

Nak order? Nak buat special delivery untuk isteri? Nak buat surprise untuk si dia? Boleh je call 019 987 3721 untuk khidmat runding percuma. Seronokkan tengok muka isteri kita memanjang je senyum, insyaAllah baby pun tak banyak ragam, sihat dan ceria je. Eh lupa nak cakap pulak, set berpantang Shaklee ni sesuai untuk ibu-ibu yang bersalin normal mahupun cesarean (c-sect /c-zer). 

Salam sayang

Nurul 019 987 3721

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 thoughts on “Testimoni : Set Berpantang Shaklee